Black Rooster beeldmerk
  • Wie is Black Rooster
  • Black Rooster visitekaartje

Waarom heet Black Rooster nu eigenlijk… Black Rooster?

Black Rooster is opgericht in 2010. De oprichters werkten al enige jaren samen bij een groot webbureau, en besloten in 2010 hun enthousiasme, gedrevenheid en ervaring te bundelen op gebied van online en mobiele applicaties.

Met al deze digitale kennis aan boord en het inzicht dat het op gebied van mobiele apps wel wat zou worden, werd interactief bureau Black Rooster opgericht. Inmiddels werkt Black Rooster met een team professionele en gedreven app designers en webdesigners, app- en webdevelopers, internet- en zelfs mobile marketeers en tal van andere disciplines.

Met regelmaat wordt ons gevraagd hoe onze bedrijfsnaam en logo is ontstaan. Dit is eigenlijk een heel eenvoudig verhaal: tijdens een fietstocht stonden wij bij een kippenboerderij oog in oog met een stoer zwart haantje. Omdat een haan van huis uit een fier beestje is, zeker in de metallic zwarte uitvoering, hadden we al snel het idee ons bureau naar deze zwarte vriend te vernoemen.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.