Black Rooster beeldmerk

Webdevelopment in zowel ASP .NET PHP Flash AJAX, HTML5 en Javascript

Black Rooster is niet gebonden aan slechts één programmeertechniek, wij geloven dat de toegepaste techniek ondergeschikt is aan de gestelde doelen.

Denken in beperkingen binnen een programmeertaal strookt niet met deze gedachtegang. Wij inventariseren uw wensen en bepalen dan pas de toe te passen techniek(en).

Serverside programmeertalen als ASP, .NET en PHP

Wij bezitten jarenlange ervaring in de toepassing van bovenstaande programmeertalen. Via deze programmeertalen maken wij het mogelijk om bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen uit een Access, MS SQL of MySQL database te lezen en te plaatsen binnen uw website en/of applicatie.

Clientside programmeertalen als Javascript, AJAX, Flash (Actionscript) of VBScript

Via deze programmeertalen kunnen wij uw website en/of webbased applicatie interactiever maken door het toepassen van zogenaamde Rich Internet Applications (RIA) of bewegende en animerende beelden.

Uw website-bezoeker of applicatie-gebruiker wordt zodoende in staat gesteld om veel interactiever met uw inhoud om te gaan waarbij u uw doelstellingen beter kunt behalen.

iPhone en iPad applications (apps)

U kunt Black Rooster ook inschakelen voor advies, concept en ontwikkeling van iPhone of iPad applicaties, ook wel Apps genoemd. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een spel, sociaal netwerk applicatie zoals Facebook, LinkedIn, Hyves of FourSquare of een volledig nieuw idee. Neemt u gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.