Black Rooster beeldmerk
  • Webdesign en website ontwerp
  • Website vormgeving door Black Rooster
  • Vormgeving van websites en apps

Webdesign, website ontwerp op maat

Als het gaat om het grafisch ontwerp van uw internetsite, dan zijn we kritisch. Naast het feit dat het oogverblindend professioneel moet zijn, moet het aansluiten op uw wensen en eisen. We stellen u de vraag wat de website moet bereiken, we onderzoeken uw markt, luisteren naar u, leren van u en we bekijken waar u heen wilt met de website en wie u wilt aanspreken met uw internetsite. Elke website bijvoorbeeld wordt voorzien van een hoogwaardig grafisch ontwerp. Dit ontwerp wordt in samenspraak met u gemaakt. We houden rekening met de bestaande huisstijl elementen aangevuld met uw wensen en eisen.

Indien u wenst, kunt u zelfs direct met een grafisch ontwerper om de tafel zitten.

Ons gespecialiseerde team ontwerpers gebruiken de laatste webdesign mogelijkheden om een effectief en gebruiksvriendelijk design te ontwerpen. Of dit nu een kleine brochure website is, of een grote e-commerce applicatie: we kunnen dit voor u regelen.
Dit garandeert dat u een uniek en professioneel eindprodukt krijgt.

Kortom: we doen er alles aan om het gewenste resultaat te krijgen.
Black Rooster staat garant voor kwaliteit. Neem hier contact met ons op.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.