Black Rooster beeldmerk

Apps en websites van concept, ontwikkeling tot lancering

Wij onderscheiden ons naast de (vanzelfsprekend) uitstekende kwaliteit van het eindproduct door onze visie:

Wij vinden het prettig wanneer wij vroegtijdig worden betrokken bij het concept- en ontwerpproces. Zo kunnen wij u projectgericht adviseren en indien van toepassing informeren over de nieuwste technische ontwikkelingen. Het komt het gehele project ten goede wanneer wij vroegtijdig onze meerwaarde kunnen tonen.

U kunt bij Black Rooster terecht voor het complete scala aan expertises voor mobiele en online toepassingen.

Van concept & user interface design, naar technische realisatie en testen, tot en met de lancering en marketing van het project. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor regulier onderhoud en support.

Of dit nu dus een functionele Augmented Reality app is voor de Apple iPhone/iPad, de ontwikkeling van een Google Android app, een beveiligd online platform om diverse disciplines bij elkaar te brengen, mobile marketing of mobile advertising: wij inventariseren uw behoeften en adviseren, bedenken, ontwikkelen en begeleiden u verder in dit proces.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.