Black Rooster beeldmerk
iPhone apps ontwikkeling

iPhone app development/ontwikkeling

Wil je achterhalen of je je doelgroep kunt bereiken door middel van de juiste app? Of heb je een goed idee voor een iPhone-app en wil je weten hoe je dit het beste kunt oppakken? Laat je dan adviseren door Black Rooster, wij zijn altijd haantje de voorste als het om iPhone-app-ontwerp en ontwikkeling gaat.

Van iPhone application ontwikkeling tot aan Apple App Store oplevering

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en bedenken hierop graag nieuwe toepassingen voor onze klanten. Een concept wordt dan ook altijd geheel op maat ontwikkeld; onderscheidend en hoogstand qua ontwerp. Naast dat een app goed in elkaar moet zitten adviseren en participeren wij ook bij de promotie van een app.

Wij werken met fixed prices wat inhoudt dat van tevoren bekend is wat een applicatie gaat kosten qua investering. Indien de app ook beschikbaar gemaakt moet worden voor de iPad dan kunnen wij dit tegen een passende meerprijs meenemen in de investering.

Black Rooster draagt tevens zorg voor het correct publiceren van uw app in de Apple App Store. Hierna stopt onze dienstverlening echter niet; wij blijven alert op nieuwe ontwikkelingen en/of uitbreidingen die de app nog beter kunnen maken.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een iPhone app? Neem contact op voor meer informatie.

iPhone app referenties van Black Rooster

Swieper app

Black Rooster werd door Swieper benaderd met het initiële plan voor het ontwikkelen van een prijsvragen app. Wij hebben dit plan vertaald naar een app concept waarbij eerlijkheid en transparantie centraal staat; zie wie er nu echt wint en geen spam in je mailbox of op je social media profiel. Vervolgens hebben wij het concept functioneel ingevuld en voorzien van een fraaie vormgeving waarbij het ook voor elke gebruiker weer duidelijk moet zijn hoe een en ander werkt. Gezien de reacties van de gebruikers zijn wij hierin zeer zeker geslaagd!

DRU augmented reality 3D iPhone app

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Via een zogenaamde 'marker' plaats je eenvoudig een 3D geanimeerde haard in jouw woonkamer. Bekijk hoe de diverse modellen in jouw woonkamer staan zonder daar moeite voor te hoeven doen; geen gephotoshop of lastige en zware 3D interieur inrichtingssoftware benodigd. De mogelijkheden van de iPhone ten volle benut en augmented reality nuttig toegepast, zo kan het ook.

Campagnolo iPhone app

Campagnolo is een merk met zeer sterke en oude tradities en een enorm schare fans. Maar ook deze fans bewegen zich tegenwoordig in de wereld van Facebook, Twitter en mobiele apps. Black Rooster bedacht een mobiele app voor in eerste instantie iPhone en iPad. Deze is voorzien van een tijdslijn waarin de historische mijlpalen van Campagnolo in beeld en tekst worden weergegeven. De app zal verder gefaseerd worden uitgebreid met functionaliteiten en informatie. Campagnolo is trouwens een in 1933 opgerichte prestigieuze Italiaanse fabrikant van fietsonderdelen. Dat je het even weet.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.