Black Rooster beeldmerk

Internet marketing, SEO, SEA en affiliate marketing

Black Rooster kan u helpen met het succesvol maken van uw website op het internet. Een mogelijkheid is het toepassen van een dienst als Search Engine Optimisation, afgekort als SEO. We hadden u beloofd niet met allerlei complexe termen te vermoeien, dus we kunnen het ook hebben over zoekmachine marketing. Of zullen we het maar gewoon Google optimalisering noemen, want Google is immers op dit moment de zoekmachine waar u rekening mee moet houden. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat uw resultaten na optimalisering slechte resultaten brengt in overige zoekmachines zoals Yahoo, Microsoft Live of Kumo.

Search Engine Advertising (SEA)

Een andere vorm van vindbaarheid is het toepassen van zogenaamde Search Engine Advertising. Kortweg houdt dit in dat u een betaalde advertentie in de vorm van een tekstlink plaatst bij de diverse zoekmachines. De meest bekende vorm hiervan is Adwords van Google.

Affiliate marketing

Naast SEO en SEA kunnen we voor u 'Affiliate marketing' inzetten. Hiermee betaalt u overige websites een vergoeding voor het klikken op een banner en/of tekstlink naar uw website. Het is ook mogelijk om per conversie te betalen; hierbij betaalt u alleen een vergoeding aan de verwijzende website eigenaar indien de bezoeker ook daadwerkelijk uw product en/of dienst afneemt.

Zoekmachine ontwikkelingen volgen om vindbaar te blijven

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op dit gebied; momenteel is er een nieuwe zoekmachine lancering genaamd 'Wolfram Alpha'. Experts verwachten een hoop van deze hoogst intelligente zoekmachine, wij van Black Rooster volgen de ontwikkelingen op de voet en passen waar nodig onze ontwikkelmethoden hierop aan.

Succes met SEO en internet marketing

Om zoekmachine succes te behalen, dient uw website op dusdanige manier gebouwd te worden dat deze zo optimaal en transparant mogelijk is voor zoekmachines. De enige manier dat we kunnen verzekeren dat u optimale resultaten krijgt, is wanneer we de website zelf hebben ontwikkeld. Indien u reeds tevreden bent over uw internetsite, dan kunnen wij u echter wel in contact brengen met een gespecialiseerde partner. Deze tip kost u dan slechts een appeltaart.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.