Black Rooster beeldmerk
Webshop en webwinkel door Black Rooster

Online shop/winkel oftewel E-commerce

E-commerce websites bekijken we sterk anuit het oogpunt van uw klant. We doen dit om er zeker van te zijn dat u een intuÔtieve en efficiŽnte website krijgt. Een goede en betrouwbare gebruikerservaring is fundamenteel om financiŽle transacties van uw klant te krijgen. Uiteraard mag u verwachten onze e-commerce websites professioneel, solide en veilig zijn. We zijn ervaren in het implementeren van diverse betaalmethoden zoals iDEAL en creditcard- opties als Mastercard en Visa card. We werken samen met de 'payment provider' die het best bij u past. Dit zijn ondermeer Ogone, DocData, Buckaroo en Paypal.

Een greep uit de mogelijkheden voor een Black Rooster
e-commerce website

  • product catalogus met een ongelimiteerd aantal produkten en subgroepen
  • intelligent zoeken door produkten
  • 'meest verkochte produkten'-optie
  • 'klanten van een bepaald produkt kochten ookÖ'-optie
  • gerelateerde produkten (bijvoorbeeld een stroomoplader voor diverse telefoons)
  • een winkelmand principe
  • automatische order afhandeling per e-mail
  • automatische voortgang indicatie per e-mail

Een goede e-commerce website alleen brengt niet persť al uw klanten bij u. Afhankelijk van uw branch kan het het overwegen waard zijn om ook de online marketing strategie te bepalen. Dit kan een cruciaal onderdeel zijn van uw project. Onze benadering van online marketing en zoekmachine optimalisatie zal er voor zorgen dat we het aantal relevante bezoekers (en dus potentiŽle klanten) maximaliseren.
Neem contact op voor meer informatie.

Swieper, dť spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.