Black Rooster beeldmerk
Android Market apps ontwikkeling

Android / Google Play app development/ontwikkeling/ontwikkelen

Wil je achterhalen of je je doelgroep kunt bereiken door middel van de juiste app? Of heb je een goed idee voor een Android-app en wil je weten hoe je dit het beste kunt oppakken? Laat je dan adviseren door Black Rooster, wij zijn altijd haantje de voorste als het om Android-app-ontwerp en ontwikkeling/ontwikkelen gaat.

Van Android application ontwikkeling tot aan Google Play (Android Market) oplevering

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en bedenken hierop graag nieuwe toepassingen voor onze klanten. Een concept wordt dan ook altijd geheel op maat ontwikkeld; onderscheidend en hoogstand qua ontwerp. Naast dat een app goed in elkaar moet zitten adviseren en participeren wij ook bij de promotie van een app.

Wij werken met fixed prices wat inhoudt dat van tevoren bekend is wat een applicatie gaat kosten qua investering. Indien de app ook beschikbaar gemaakt moet worden voor zowel een smartphone als een tablet dan kunnen wij dit tegen een passende meerprijs meenemen in de investering.

Black Rooster draagt tevens zorg voor het correct publiceren van de app in Google Play (Android Market). Hierna stopt onze dienstverlening echter niet; wij blijven alert op nieuwe ontwikkelingen en/of uitbreidingen die de app nog beter kunnen maken.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een Android app? Neem contact op voor meer informatie.

Android app referenties van Black Rooster

DRU augmented reality 3D Android app

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Via een zogenaamde 'marker' plaats je eenvoudig een 3D geanimeerde haard in jouw woonkamer. Bekijk hoe de diverse modellen in jouw woonkamer staan zonder daar moeite voor te hoeven doen; geen gephotoshop of lastige en zware 3D interieur inrichtingssoftware benodigd. De mogelijkheden van Android ten volle benut en augmented reality nuttig toegepast, zo kan het ook.

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.