Black Rooster beeldmerk

3D product demonstratie binnen een website geïntegreerd

De hieronder gebruikte techniek maakt het mogelijk om de 3D beelden binnen een app ook beschikbaar te maken voor web. Het is dan ook aan te raden om naast een app ook deze vertaalslag naar het web te maken om zodoende ook gebruikers die geen smartphone hebben in staat te stellen deze 3D beleving te laten ervaren.

Gebruikers die via een smartphone of tablet deze pagina bezoeken kunnen worden doorverwezen naar de beschikbare app voor een optimale beleving.

Onderstaande voorbeeld geeft goed weer wat een 3D beeld kan doen voor de beleving van een project en de plaatsing ervan in een bestaande ruimte/omgeving. Door de fotorealistische opzet en de navigatie die de gebruiker in staat stelt het object te 'verkennen' worden zaken als de grootte van een ruimte, hoogtes, verhoudingen van oppervlakken, etc. pas echt goed duidelijk.

Alles aan onderstaande project kan op wens worden aangepast; navigatie, achtergrondgeluiden, interactieve hotspots met meer informatie binnen de 3D wereld en zelfs animatie van personen en voertuigen. Onderstaande techniek kan zowel binnen een website als een app worden geïntegreerd. Een koppeling met een webwinkel en/of een beheersysteem is uiteraard ook mogelijk.

Kies voor 'fullscreen' voor een optimale beleving...

3D productconfiguratie

Juist voor het configureren van producten is de 3D techniek uitermate interessant. De gebruiker kan het product op maat samenstellen; onderdelen toevoegen/verwijderen, materialen en/of kleuren aanpassen, etc. Zelfs bewegende delen kunnen worden gedemonstreerd zoals in onderstaand voorbeeld.

Je bekijkt deze pagina met een mobiel apparaat

... en uitgerekend deze pagina is alleen geschikt gemaakt voor desktop computers.
Bezoek deze pagina dan ook met je 'normale' computer en je zult zien dat we op deze pagina technieken gebruiken die normaal alleen binnen een app kunnen worden toegepast.

Deze pagina is dus een alternatief voor gebruikers die geen smartphone/tablet bezitten. Hieronder screenshots zodat je toch een beetje idee krijgt van wat je op deze pagina dan aantreft;

3D gebouw screenshot
3D jacht screenshot

Swieper, dé spamvrije prijsvragen app

Deze startup benaderde ons met een idee voor een prijsvragen app. Samen met de klant hebben we het concept naar een hoger niveau getild en er een inmiddels werkend succes van gemaakt in de vorm van een iPhone app. Inmiddels worden de vervolgstappen (waaronder een Android app) ook door ons uitgewerkt. Bekijk hier het project in de Apple App Store.

DRU augmented reality 3D app opgeleverd!

Voor DRU, fabrikant van haarden en kachels, ontwikkelde Black Rooster deze zeer gave app! De app maakt gebruik van de meest vernieuwende techniek die er op dit moment is voor het mobiele platform; augmented reality. Meer over de app zelf en de techniek lees je hier.